Workshops

NU ONLINE: DE ZOMERWORKSHOPS 2018!

WORKSHOP – ACTEREN

ZOMERVAKANTIE 2018

Wil jij lekker aan de slag en de verschillende disciplines van het acteren onderzoeken en ervaren? Deze herfstvakantie biedt Elskes Kast opnieuw een 3-daagse workshop aan waarin we ons bezig gaan houden met improvisatie, tekst en het vastleggen van acteren. 

Dag 1 | maandag van 10.00 tot 15.00 uur
De eerste dag staat in het teken van improvisatie. Samen met een castingdirector en acteur ga je de ins en outs van het improviseren onderzoeken.

Dag 2 | dinsdag van 10.00 tot 15.00 uur
Deze dag ga je onderzoeken hoe camera-acteren werkt samen met een actrice en één van onze setcoaches. Hoe kom je over op beeld, hoe werkt het als je steeds hetzelfde opnieuw moet doen en hoe houd je dat geloofwaardig?

Dag 3 | woensdag van 10.00 tot 15.00 uur
De laatste dag ga je werken met tekst en filmen. Je gaat met een scenarioschrijfster een eigen scene schrijven en deze met een regisseuse opnemen. Hoe bedenk je een personage en hoe zet je deze goed neer?

Leeftijd: zie hieronder
Kosten: € 225,-
Data: 
Woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 juli (8 t/m 12 jaar)
Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 19 augustus (12 t/m 16 jaar)
De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op!

Aanmelden en informatie: [email protected] onder vermelding van 'acteerworkshop zomervakantie 2018'.

ELSKES KAST MEETS LA LA LAND

MASTERCLASS MUSICAL-FILM MAKEN – ZOMERVAKANTIE

Na meerdere filmworkshops gaan wij deze meivakantie een nieuw avontuur aan. We gaan een musical-film maken! Er doen naast acteertalenten namelijk ook zoveel kinderen met zang- en danstalent mee.

In een week tijd maakt een groep kinderen zelf een musicalfilm onder begeleiding van professionals uit de filmwereld en ons eigen team. Natuurlijk krijgen de kinderen acteerworkshops, maar ook de andere facetten van het maken van een musicalfilm komen aan bod. Zo schrijven zij een eigen script met een scenarioschrijver, studeren zij met een choreograaf dansjes in en componeren zij met een muzikant passende liedjes. Vervolgens nemen zij met een regisseur een film op en editen zij de film met hulp van een editor. Iedereen neemt deel aan alle facetten van het proces.

De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:30 uur bezig en op vrijdagavond organiseren we een feestelijke première van de film, waar ook de ouders het resultaat mogen komen bewonderen. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vind plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

Leeftijd: vanaf 8 t/m 12 jaar
Kosten: € 375,-
Data: Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus
De workshop is voor maximaal 8 kinderen en vol=vol dus geef je snel op!

Aanmelden en informatie: [email protected] onder vermelding van 'La la land zomerworkshop'. Geef hierbij direct aan of je iets hebt met zang, dans en of je een muziekinstrument bespeelt.

ELSKES ZOMERKAST 

MASTERCLASS FILM MAKEN

Heb je altijd al in de schoenen van een filmster, een regisseur of een cameraman willen staan? Denk jij in spannende, romantische of griezelige verhalen en ben je benieuwd hoe dat er op het witte doek uitziet? Kan je niet wachten tot je schittert op je eigen première? Dan is Elskes Zomerkast misschien iets voor jou!

Na het succes van de winter- en zomerworkshops, kun je ook deze zomer weer meedoen met Elskes Zomerkast. In een week tijd maakt een groep kinderen zelf een film onder begeleiding van professionals uit de filmwereld en ons eigen team. Natuurlijk krijgen de kinderen acteerworkshops, maar ook de andere facetten van het film maken komen aan bod. Zo schrijven ze een scenario, nemen ze de regie op zich en doen ze zelf de art direction en montage.

De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:00 uur bezig en op vrijdagavond organiseren we een feestelijke première van de film, waar ook de ouders het resultaat mogen komen bewonderen. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vind plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

Leeftijd: vanaf 8 t/m 13 jaar
Kosten: € 375,-
Data: Maandag 23 t/m vrijdag 27 juli
De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op! 

Aanmelden en informatie: [email protected] onder vermelding van 'Elskes Zomerkast 2018'.