Workshops

Nieuwe workshops bij Elskes Kast!

2x DRIEDAAGSE ACTEERWORKSHOP IN DE MEIVAKANTIE

 

Voor alle acteurs en actrices in spé, en alle anderen die het leuk vinden om drie dagen te improviseren, voor de camera te staan en zelf scènes te maken geven we komende  meivakantie weer 2 driedaagse acteerworkshops!

Onder begeleiding van professionals uit het acteer- en castingvak krijg je een verdiepende workshop waarin alle belangrijke aspecten van camera acteren, improviseren en samen tot een scène met diepgang komen aan bod.  Zo leer je hoe je rollen speelt die ver van je af staan maar toch dicht bij jezelf blijft, hoe je met minimale gebaren de grootste emoties overbrengt, van waaruit je de mooiste improvisaties neer kunt zetten en hoe je wat je meemaakt altijd kunt gebruiken in je spel.  Op dag 1 ga je aan de slag met camera acteren, op dag 2 is er een improvisatieworkshop en dag 3 staat in het teken van zelf scenes maken en opnemen.

 

Jongerenworkshop – 12 t/m 17 jaar - 28,29,30 april 

Kinderworkshop – 7 t/m 11 jaar - 1,2,3 mei 

De kosten voor een acteerworkshop zijn € 250,-  --- De workshops vinden plaats tussen 10:00 en 15:00 bij Elskes Kast Tweede Oosterparkstraat 180 in Amsterdam. 
Heb je nog vragen of wil je je opgeven voor deze workshop?
Bel ons op 020-4865270 of stuur een mailtje naar: info@elskeskast.nl.

INTENSIEVE ACTEERWORKSHOP 12 T/M 18 JARIGEN – 7 ZONDAGEN

 

Met professionals uit de acteer- en filmwereld ga je aan de slag met onder anderen camera-acteren, improvisatie, zelf scenes schrijven en intimiteit. Elke dag staat er een ander onderdeel van het acteervak centraal, en leer je van een professional of dat specifieke gebied de kneepjes van het vak.

Als je al je mogelijkheden als acteur wil ontdekken en uitproberen, als je je vast wil voorbereiden op audities voor een acteursopleidng of castings en als je zin hebt om ècht de diepte in te gaan en je onder te dompelen in andere rollen en werelden is deze workshop iets voor jou!

 

Wanneer: 7 zondagen - 17,24,31 Mei en 7,14,21 en 28 Juni van 10:00 tot 15.30
Voor wie: Tieners van 12 t/m 18 jaar
Kosten: €525,- 
Waar: Bij Elskeskast in Amsterdam  
Maximaal aantal deelnemers: 10
Heb je nog vragen of wil je je opgeven voor deze workshop?
Bel ons op 020-4865270 of stuur een mailtje naar: info@elskeskast.nl.