Workshops

Nieuwe workshops bij Elskes Kast!

WORKSHOPS HERFSTVAKANTIE

ACTEERWORKSHOPS

Voor alle acteurs en actrices in spé, en alle anderen die het leuk vinden om drie dagen te improviseren, voor de camera te staan en zelf scènes te maken geven we deze herfstvakantie weer driedaagse acteerworkshops!

Onder begeleiding van professionals uit het acteer- en castingvak krijg je een verdiepende workshop waarin alle belangrijke aspecten van camera acteren, improviseren en samen tot een scène met diepgang komen aan bod.  Zo leer je hoe je rollen speelt die ver van jezelf staan maar toch dicht bij jezelf blijft, hoe je met minimale gebaren de grootste emoties overbrengt, van waaruit je de mooiste improvisaties neer kunt zetten en hoe je wat je meemaakt altijd kunt gebruiken in je spel.  Op dag 1 ga je aan de slag met camera acteren, op dag 2 is er een improvisatieworkshop en dag 3 staat in het teken van zelf scenes maken en opnemen.

 

Kinderworkshop: 8 t/m 14 jaar: maandag 21 oktober t/m woensdag 23 oktober
Kosten: € 275,-

De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op! 
Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl o.v.v. 'Workshop Herfstvakantie 2019'.

INTENSIEVE ACTEERWORKSHOP 13 T/M 18 JARIGEN

ACTEERWORKSHOPS 8x

 

Een workshop waar we nog meer de diepte in gaan.
Als je al je mogelijkheden als acteur wil ontdekken en uitproberen, als je je vast wil voorbereiden op audities voor een acteursopleidng of castings en als je zin hebt om je acht dagen tussen 10:00 en 16:00 onder te dompelen in andere rollen en werelden is deze workshop echt iets voor jou!
Met verschillende professionals uit de acteer– en filmwereld ga je aan de slag met onder anderen camera-acteren, improvisatie, werken met teksten en intimiteit. Elke dag staat er een ander onderdeel van het acteervak centraal.

 

Wanneer: (8x workshop) 27 oktober t/m 15 december - van 10:00 tot 16:00
Voor wie: Tieners van 13 t/m 18 jaar
Kosten: € 600,-
Maximum aantal deelnemers 10
Heb je nog vragen of wil je je opgeven voor deze workshop? 
Bel ons op 020-4865270 of stuur een mailtje naar: info@elskeskast.nl.

KERSTVAKANTIE

WORKSHOP FILM MAKEN

27 en 28 december en 2, 3 en 4 januari.

Heb je altijd al in de schoenen van een filmster, een regisseur of een cameraman willen staan? Denk jij in spannende, romantische of griezelige verhalen en ben je benieuwd hoe dat er op het witte doek uitziet? Kan je niet wachten tot je schittert op je eigen première? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!

Na het succes van de winter- en zomerworkshops, kun je ook deze zomer weer meedoen met Elskes Zomerkast. In een week tijd maakt een groep kinderen zelf een film onder begeleiding van professionals uit de filmwereld en ons eigen team. Natuurlijk krijgen de kinderen acteerworkshops, maar ook de andere facetten van het film maken komen aan bod. Zo schrijven ze een scenario, nemen ze de regie op zich en doen ze zelf de art direction en montage. De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:00 uur bezig en op vrijdagavond organiseren we een feestelijke première van de film, waar ook de ouders het resultaat mogen komen bewonderen. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vindt plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

 

Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar
Kosten: € 375,-
Data: 27 en 28 december en 2, 3, en 4 januari

De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op!
Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl.