Workshops

Ook deze herfst weer workshops bij Elskes Kast!

ACTEERWORKSHOP HERFST

3-daagse acteerworkshop

Voor alle acteurs en actrices in spé, en alle anderen die het leuk vinden om drie dagen te improviseren, voor de camera te staan en zelf scènes te maken geven we deze herfstvakantie weer de driedaagse acteerworkshop!

Onder begeleiding van professionals uit het acteer- en castingvak krijg je een verdiepende workshop waarin alle belangrijke aspecten van camera acteren, improviseren en samen tot een scène met diepgang komen aan bod. Zo leer je hoe je rollen speelt die ver van je af staan maar toch dicht bij jezelf blijft, hoe je met minimale gebaren de grootste emoties overbrengt, van waaruit je de mooiste improvisaties neer kunt zetten en hoe je wat je meemaakt altijd kunt gebruiken in je spel. Op dag 1 ga je aan de slag met camera acteren, op dag 2 is er een improvisatieworkshop en dag 3 staat in het teken van zelf scenes maken en opnemen.

 

Tienerworkshop – 12 t/m 16 jaar: maandag 22 t/m woensdag 24 oktober
Kinderworkshop – 8 t/m 12 jaar: donderdag 25 t/m zaterdag 27 oktober
De kosten voor een acteerworkshop zijn €275,-
De workshops vinden plaats tussen 10:00 en 15:00 bij Elskes Kast aan de 
Jacob van Lennepkade 227A in Amsterdam.
Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl onder vermelding 
van 'Acteerworkshop Herfstvakantie 2018', ook graag vermelden: 
Naam, achternaam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer ouders.

ACTEERWORKSHOP

3-daagse acteerworkshop

Kruip je graag in de huid van iemand anders? Wil je graag de verschillende kanten van het acteervak ontdekken en je acteer-skills verbeteren? Dan is de driedaagse workshop acteren misschien iets voor jou!

Tijdens deze verdiepende workshops ga je met professionals uit het acteer- en castingvak aan de slag om het uiterste uit je acteerkwaliteiten te halen. Het programma bestaat uit drie onderdelen:
Dag 1: Samen met actrice die veel ervaring heeft in films en tv-series gaan we de aan de slag met camera-acteren. Waar let je op? Hoe maak je een rol geloofwaardig en overtuigend?
Dag 2: Samen met twee improvisatiemeesters ontdek je wat er allemaal nodig is om een mooie, geloofwaardige en vindingrijke improvisatie neer te zetten.
Dag 3: Samen met een scenarist en een regisseur schrijf je een scene met alles erin dat een goede scene nodig heeft. De geschreven scenes nemen we op.

De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:00 uur bezig. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vindt plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

Leeftijd: zie data hieronder
Kosten: € 275,-
Data: nog niet bekend - bovenstaand betreft de workshop van afgelopen zomer...
woensdag 18 tot en met vrijdag 20 juli - 8 t/m 12 jaar
en maandag 27 tot en met woensdag 29 augustus - 12 t/m 16 jaar

De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op! Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl onder vermelding van 'Acteerworkshop zomervakantie 2018'.

ELSKES ZOMERKAST

MASTERCLASS FILM MAKEN

Heb je altijd al in de schoenen van een filmster, een regisseur of een cameraman willen staan? Denk jij in spannende, romantische of griezelige verhalen en ben je benieuwd hoe dat er op het witte doek uitziet? Kan je niet wachten tot je schittert op je eigen première? Dan is Elskes Zomerkast misschien iets voor jou!

Na het succes van de winter- en zomerworkshops, kun je ook deze zomer weer meedoen met Elskes Zomerkast. In een week tijd maakt een groep kinderen zelf een film onder begeleiding van professionals uit de filmwereld en ons eigen team. Natuurlijk krijgen de kinderen acteerworkshops, maar ook de andere facetten van het film maken komen aan bod. Zo schrijven ze een scenario, nemen ze de regie op zich en doen ze zelf de art direction en montage. De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:00 uur bezig en op vrijdagavond organiseren we een feestelijke première van de film, waar ook de ouders het resultaat mogen komen bewonderen. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vindt plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar
Kosten: € 375,-
Data: Nieuwe datum nog niet bekend

De workshop is voor maximaal 10 kinderen en vol=vol dus geef je snel op! Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl onder vermelding van 'Elskes Zomerkast 2018'.

ELSKES KAST MEETS LA LA LAND

MASTERCLASS MUSICALFILM MAKEN

Hou je van muziek en dans? Heb je altijd al in de schoenen van een filmster, een regisseur of een cameraman willen staan? Vind je het leuk om je eigen personages, verhalen, liedjes en dansjes te verzinnen en ben je benieuwd hoe dat er op het witte doek uitziet? Kan je niet wachten tot je schittert op je eigen première? Dan is Elskes Kast Meets Lalaland misschien iets voor jou!

Na het succes van de meivakantie-workshop, kun je ook deze zomer weer meedoen met Elskes Kast meets La la land. In een week tijd maakt een groep kinderen zelf een musicalfilm onder begeleiding van professionals uit de film- en muziekwereld en ons eigen team. Natuurlijk krijgen de kinderen acteerworkshops, maar ook de andere facetten van het filmmaken komen aan bod. Zo schrijven ze een scenario met een scenarist en liedjes met een muzikant, maken ze een dans onder leiding van een choreografe, leren ze van een regisseur hoe ze de film regisseren en doen ze zelf de art direction en montage met een editor. De kinderen zijn elke dag van 10:00 tot 15:00 uur bezig en op vrijdag organiseren we een feestelijke première van de film, waar ook de ouders het resultaat mogen komen bewonderen. De verschillende workshops worden begeleid door professionals en natuurlijk door het team van Elskes Kast. Dit alles vind plaats op ons fijne kantoor in Amsterdam West.

Leeftijd: vanaf 8 t/m 13 jaar
Kosten: € 375,-
Data: nieuwe datum nog niet bekend

De workshop is voor maximaal 8 kinderen en vol=vol dus geef je snel op! Aanmelden en informatie: info@elskeskast.nl onder vermelding van 'Elskes Kast La la land zomervakantie 2018'.